Spørsmål og svar

Vi setter pris på alle spørsmålene vi får fra våre forbrukere, og har satt sammen denne listen for å samle svarene på spørsmålene vi får oftest om Pepsi. Velg fra listen under for å finne svar på det du lurer på. Finner du ikke det du leter etter, er det bare å ta kontakt med oss.

1. ER PEPSI SINE PRODUKTER VEGETARISKE

Produktene vi fører her i Norge er vegetariske.

2. PASSER PEPSI SINE PRODUKTER FOR DE SOM SPISER HALAL OG KOSHER?

Vi produserer ikke produktene våre spesielt for disse diettene, og de er derfor ikke lisensiert eller merket som Halal eller Kosher. Vi har ingen rutiner for å etterspørre denne informasjonen fra leverandørene våre, men om informasjonen er gjort tilgjengelig av produsentene så har vi tilgang på denne informasjonen. Alle Pepsi-drikker er vegetariske.

3. INNEHOLDER NOEN AV PEPSI-PRODUKTENE ALKOHOL?

Alle drikkene våre er alkoholfrie. 

4. JEG HAR SETT PEPSI-MASKINER MED LIME/VANILJE/JORDBÆR PÅ EN LOKAL RESTAURANT – KAN JEG FÅ KJØPT DET I I EN FLASKE ELLER BOKS?

Beklager, men våre Pepsi Spire-maskiner med "smaks-shots" er for å gi kundene våre en unik Pepsi-opplevelse som de kan lage selv, mens de nyter et godt måltid med venner og familie. Alle disse smakene er derfor ikke tilgjengelig i det vanlige sortimentet som bokser/flaske, men du finner Pepsi Max Lime i butikkene nå!

5. JEG KJØPTE ET PEPSI-PRODUKT SOM HAR GÅTT UT PÅ DATO, HVA GJØR JEG?

Alle produktene våre er merket med best før-datoer, for å sikre at du kan nyte dem når de er på sitt aller beste. Så fort produktene våre forlater vår produksjonslinje, har ikke vi lenger noen kontroll over hvordan butikkene rullerer varene sine – derfor er vi prisgitt at de ikke selger produktene når de har gått ut på dato. Vi anbefaler deg derfor at du tar med deg drikken tilbake til butikken der du kjøpte den, hvor du burde få byttet varen eller få pengene tilbake. 

6. NÅR BLE PEPSI-COLA OPPFUNNET? HVORDAN FIKK DET NAVNET SITT?

I 1898 lette småby-farmasøyten Caleb D. Bradham etter et navn som bedre kunne beskrive drikken han hadde laget oppskriften på, som han da solgte under navnet «Brad's drink». Han kjøpte navnet Pep Kola fra en lokal konkurrent, og endret det til Pepsi-Cola. 

7. ER PRODUKTENE DERES UTEN GLUTEN?

Selv om ingen av drikkene våre er merket som «glutenfri», er ingen av ingrediensene i produktene hentet fra korn eller mel som er forbundet med glutensensitivitet.